Exclusiviteit ontmoet duurzaamheid: designmeubels die inspireren!

Meer dan alleen levering: gratis verzending vanaf €500 & optionele montage!

Altijd een stap vooruit met onze nieuwsbrief: Ontvang 5% premiekorting!

Italiaans designmeubilair
Productinformatie

De gestoffeerde versie van de Church bankNovamobili heeft een eenvoudig ontwerp en biedt een heerlijk comfortabele zitplaats. Het eenvoudige ontwerp past bij bijna elke inrichtingsstijl en is bovendien heerlijk veelzijdig. Zoals de naam al doet vermoeden, is hij natuurlijk geschikt als zitplaats aan de lange eettafel in de eetkamer of in de gang als eenvoudig bankje om je laarzen aan te trekken of snel je sportschoenen aan te trekken. Als je wilt, kun je de elegante bank ook in de slaapkamer of logeerkamer zetten. Daar dient hij als praktische en vooral kreukvrije kledingopberger voor de nacht.

Kleuren:

Hetframe en de poten van de comfortabel gestoffeerde Church bank zijn verkrijgbaar in 6 verschillende matte lakkleuren. De bekledingsstof is verkrijgbaar in Callas of Frida met een fluwelen oppervlak. Callas is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren(donkergrijs, groen, blauw) en Frida is ook verkrijgbaar in drie kleuren(lichtgrijs, beige, zwart). Selecteer gewoon de gewenste kleur in het configuratiemenu.

Afmetingen:

B 156 cm / H 42 cm / D 50 cm

Dikte bekleding: 2,5 cm

Materiaal:

De zitting van de gestoffeerde Novamobili Kerkbank is gemaakt van hoogwaardig spaanplaat (E1), dat is voorzien van een 2,5 cm hoog kussen. De comfortabele bekleding is bedekt met een prachtige stoffen hoes van slijtvaste stof.

Callas (100% polyester, slijtvastheid 80.000, pilling 4)

Wasbaar: Nee, strijkvrij: Niet strijken

Frida (70 % polyester, 30 % linnen, slijtvastheid 50.000, pilling 4/5)

Wasbaar: 30 graden, strijkniveau: 1

Het smaakvolle frame van hoogwaardig, stevig metaal, dat is geverfd met milieuvriendelijke kleuren die zijn gecertificeerd met het EU ECO-label in het belang van duurzame productie, zorgt voor stabiliteit en een veilige stand.

Montage:

Wij leveren de Novamobili Church gestoffeerde bank volledig voorgemonteerd en klaar voor direct gebruik!

Let op: hier worden alleen de beschreven producten verkocht, geen decoratieve artikelen of accessoires. Kleuren kunnen anders worden weergegeven afhankelijk van de monitorinstellingen.

1 van 1 beoordelingen

product star filled icon product star filled icon product star filled icon product star filled icon product star filled icon

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


1 januari 2016 15:37

product star filled icon product star filled icon product star filled icon product star filled icon product star filled icon

tolle Sitzbank

Ich bin sehr zufrieden, eine tolle Sitzbank bei mir im Flur- sehr robust. Die Farbe Mokka ist ein wenig heller als auf der Abbildung.