Exclusiviteit ontmoet duurzaamheid: designmeubels die inspireren!

Meer dan alleen levering: gratis verzending vanaf €500 & optionele montage!

Altijd een stap vooruit met onze nieuwsbrief: Ontvang 5% premiekorting!

Ontwerp hoekopstellingenAL2

Hoekkastsystemen

Als er in de slaapkamer niet genoeg ruimte is voor een grote kledingkast, is er in de meeste gevallen een speciale oplossing nodig. Met een hoekkastsysteem kan de beschikbare ruimte in een kleine slaapkamer beter benut worden. Het is verbazingwekkend hoeveel meer opbergruimte er in veel slaapkamers gewonnen kan worden met een hoekkast.

Livarea biedt u 2 oplossingen die aan uw individuele behoeften aangepast kunnen worden. Omdat het plannen van een design hoekkast geen eenvoudige taak is, helpt Livarea u graag met de planning en het samenstellen van de perfecte hoekkast voor uw slaapkamer

Het

modulaire systeem van Novamobili omvat een groot aantal standaardmodules die aan veel standaardeisen voldoen. Er zijn 4 hoogtes beschikbaar, die indien nodig afzonderlijk kunnen worden ingekort. Dit betekent dat u gemakkelijk een design hoekkast kunt gebruiken, zelfs met hoge plafonds tot 290 cm. De breedte van de hoekkasten is ook variabel en kan met elementen van verschillende breedtes perfect in elke nis worden ingebouwd. Op verzoek kunnen wij de breedte exact aan uw afmetingen aanpassen, zodat de kast perfect in de hoek past.

Meubelen uit Italië - zoals dit hoekkastsysteem - kunnen wij u echt aanraden op basis van onze jarenlange ervaring. Stuur ons gewoon de afmetingen van uw kamer en wij plannen de perfecte hoekkast voor u:

[email protected] Opbergmogelijkheden met een op maat gemaakte hoekkastAls

wij eenmaal een op maat gemaakte design hoekkast voor u hebben gepland, kan het interieur ook individueel worden aangepast. Desgewenst kunt u laden, kledingstangen, spiegels, dassenrekken, broekenrekken en andere garderobeaccessoires in uw hoekgarderobe installeren. Een speciale luxe kledingkast is de inloop-hoekkast met vouwdeuren. Deze zorgt ervoor dat de hoek van uw slaapkamer volledig wordt benut en brengt niet alleen meer orde, maar ook een unieke sfeer.

Hoekkast wit mat: de klassiekerElke

hoekkast wordt alleen op bestelling voor u geproduceerd en kan op verzoek in verschillende kleuren worden gelakt. De hoekkast in mat wit of hoogglans zwart is het populairst. De deuren, zijpanelen en binnenkant kunnen in de kleur van uw keuze gelakt worden. U kunt kiezen uit meer dan 20 kleuren. De deuren van uw nieuwe hoekkast zijn optioneel ook verkrijgbaar in glanzend glas of mat gesatineerd glas. Wij nemen graag uw individuele kastconfiguratie op en plannen de perfecte hoekkast voor u:

een Italiaanse hoekkast voor de slaapkamer is modern en elegant, met een hoogwaardige afwerking en een exclusief ontwerp

.
Meer lezen
Deel share icon