Exclusiviteit ontmoet duurzaamheid: designmeubels die inspireren!

Meer dan alleen levering: gratis verzending vanaf €500 & optionele montage!

Altijd een stap vooruit met onze nieuwsbrief: Ontvang 5% premiekorting!

Pol74 Slaapbank

Pol74 slaapbanken uit Italië

Pol74 staat voor uitstekende luxe slaapbanken. De traditionele fabrikant Pol74 produceert al meer dan 50 jaar sofa's en slaapbanken. het bedrijf werd in 1962 opgericht in Brianza, Italië. Pol74 produceert vandaag de dag nog steeds meubels in haar eigen fabriek. Alle slaapbanken worden van begin tot eind met de hand gemaakt. Bekijk de populairste modellen zelf bij Livarea.

Luxe slaapbanken van Pol74

Pol74 meubelen staan niet alleen voor een buitengewoon mooi design, maar vooral ook voor een bijzonder hoog slaapcomfort. Als pionier op het gebied van comfortabele slaapbanken is Pol74 voortdurend bezig met het ontwikkelen van haar meubelen en het zetten van de standaard in het slaapbankensegment. Een van de topmodellen van Pol74 is de Lario Prestige. Deze is voorzien van de nieuwste technologieën voor een eersteklas zit- en slaapervaring. Bekleding van verschillende materialen zorgt voor de beste drukverlaging en een lange levensduur. Een ultramodern boxspringmatras zorgt voor ongeëvenaard slaapcomfort dankzij een groot aantal verstelmogelijkheden en een combinatie van warmtegevoelig schuim en houten veren. Elke slaapbank van Pol74 wordt op bestelling voor u gemaakt en kan dus aan al uw wensen worden aangepast. Uw Livarea team adviseert u graag bij het kiezen van de juiste slaapbank.Waarom zijn Pol74 meubelen zo goed?

Een groot voordeel van alle Pol74 meubelen zijn de vele individuele eigenschappen. Van de bekleding tot de breedte van de bank, het type bekleding, de matras of het ligoppervlak, de klant kan eenvoudig en individueel zijn gewenste bank bepalen. Het basisframe binnenin is altijd hetzelfde en kan aangepast worden aan het gewenste ligoppervlak van 90x200 tot 180x200 cm. Elk bedframe kan snel en gemakkelijk uitgeklapt worden, handmatig of elektronisch. Dit bedmechanisme is zo stabiel dat zelfs meer dan 1.000 vouwbewegingen het niet kunnen beschadigen. Al deze speciale eigenschappen maken de slaapbanken van Pol74 zo populair en uniek.

Meer lezen
Deel share icon