Exclusiviteit ontmoet duurzaamheid: designmeubels die inspireren!

Meer dan alleen levering: gratis verzending vanaf €500 & optionele montage!

Altijd een stap vooruit met onze nieuwsbrief: Ontvang 5% premiekorting!

Design eettafelAL2

Ozzio meubelen uit Italië

De Italiaanse meubelfabrikant Ozzio ziet zichzelf als een vernieuwer van de moderne inrichtingsstijl. Het bedrijf werd opgericht in de jaren 1960. Vanaf het begin staan functionaliteit, praktisch nut, veelzijdigheid en ruimtebesparing centraal in het productieproces van Ozzio.

Het

resultaat zijn hoogwaardige meubelstukken die indruk maken door hun buitengewone design, maar vooral door hun verrassende veelzijdigheid.

OZZIO designmeubelen

Trouw aan het bedrijfsmotto "MOVE YOUR SPACE" zijn de hoogwaardige designmeubelen van Ozzio altijd in beweging. De Italiaanse meubelfabrikant herinterpreteert onder andere de betekenis van een thuiskantoor volledig. Ozzio produceert bijvoorbeeld een compacte salontafel die in een handomdraai in een werktafel kan worden veranderd, waardoor het ideaal is om te brainstormen en te werken.

Ozzio tafels, salontafels en stoelenHet

hoogwaardige meubelassortiment van de Italiaanse fabrikant Ozzio omvat ook in hoogte verstelbare bijzettafels, salontafels die dankzij een innovatief hefmechanisme in een handomdraai in een grote eetkamertafel veranderd kunnen worden, kubustafels met een opbergvak dat in de romp verborgen zit of uitschuifbare consoles die in een paar eenvoudige stappen in een grote eetkamertafel

veranderd kunnen worden.

Met dit soort ruimtebesparende en dynamische meubels biedt het Italiaanse bedrijf een concreet antwoord op het soms chronische ruimtegebrek van tegenwoordig.

Meer lezen
Deel share icon