Exclusiviteit ontmoet duurzaamheid: designmeubels die inspireren!

Meer dan alleen levering: gratis verzending vanaf €500 & optionele montage!

Altijd een stap vooruit met onze nieuwsbrief: Ontvang 5% premiekorting!

Design bankenAL2

Prostoria designmeubelen

In de Livarea online shop vindt u alle zitbanken van het traditionele merk Prostoria. De banken uit Kroatië zijn lange tijd bekend geweest onder de naam Kvadra. Sinds 2013 benadrukt de nieuwe naam Prostoria het toepassingsgebied van de banken en positioneert Prostoria meubilair op een hoger niveau. Op gelijke voet met Italiaanse fabrikanten hoeven de Kroaten zich niet langer te verbergen en wereldwijd te laten zien waar ze van gemaakt zijn.

Op maat gemaakte banken van Prostoria

Alle banken van Prostoria worden alleen op bestelling met de hand gemaakt in Kroatië. Stevige frames van massief hout en fijne stoffen zorgen voor eersteklas vakmanschap en een prachtig uiterlijk. Elke klant kan zijn favoriete Prostoria-bank kiezen uit meer dan 40 bekledingen en deze aanpassen aan zijn eigen wensen.

Designprijzen voor Prostoria

Met de Prostoria Revolve zitbank sloeg Kvadra in 2012 een schot in de roos en won een reddot Design Award. in 2014 werden de Up-Lift sofa en de Polygon fauteuil bekroond met de Interior Award. Daarnaast zijn de meubels van Prostoria steeds weer te zien in gerenommeerde tijdschriften zoals Schöner Wohnen en Wohn Idee. Interieurontwerpers zijn vooral dol op de strakke lijnen van de banken. Zelfs de combinatie met een rustieke inrichtingsstijl kan gemakkelijk worden gerealiseerd met Prostoria banken en toont de veelzijdigheid van de meubels. Als u ook op zoek bent naar een nieuwe bank, adviseren wij u graag persoonlijk over alle modellen.

Meer lezen
Deel share icon