Exclusiviteit ontmoet duurzaamheid: designmeubels die inspireren!

Meer dan alleen levering: gratis verzending vanaf €500 & optionele montage!

Altijd een stap vooruit met onze nieuwsbrief: Ontvang 5% premiekorting!

Ontwerp levende muren

Livitalia / SanGiacomo meubelen

Moderne Italiaanse meubelen zijn onze passie. Livarea wil moderne meubels toegankelijk maken voor alle klanten en heeft in de loop der jaren de beste meubelproducenten gezocht. Wij zorgen er voortdurend voor dat de toeleveringsketen transparant is en dat alle gebruikte materialen aan de hoogste normen voldoen. Het productiepersoneel is ook belangrijk voor ons; de arbeidsomstandigheden en het loon moeten goed zijn. San Giacomo is al jarenlang meubelfabrikant voor ons eigen merk Livitalia.

Kwaliteit en liefde uit Italië

San Giacomo produceert al meer dan 50 jaar meubels in het prachtige Pordenone in Italië. Vele bezoeken aan Italië hebben Livarea en San Giacomo aan elkaar gelast. Dit heeft ons in staat gesteld om individuele verzoeken van onze klanten direct in productie om te zetten en de verdere ontwikkeling van prachtige Italiaanse designmeubelen te stimuleren.

Minimalistische meubelen voor online verkoop

Livarea wist al vroeg welke meubels nodig waren voor de online detailhandel en vond in SANGIACOMO Möbel een goede partner. Het ingetogen ontwerp van de meubels is niet alleen tijdloos, maar biedt online shoppers ook de mogelijkheid om ze gemakkelijk te visualiseren. Een eenvoudig ontwerp zorgt ook voor een soepele functionaliteit en kan perfect worden geïntegreerd in de bestaande woonruimte.

SanGiacomo produceert Livitalia

Veel meubeloplossingen in de Livarea winkel worden door SanGiacomo speciaal voor Livarea geproduceerd en zijn in geen enkele andere meubelzaak verkrijgbaar. Daarom worden de San Giacomo meubelen in de Livarea online shop verkocht onder het huismerk Livitalia. Profiteer van de jarenlange expertise van Livarea en SanGiacomo en ontdek nu ons assortiment

Meer lezen
Deel share icon