Exclusiviteit ontmoet duurzaamheid: designmeubels die inspireren!

Meer dan alleen levering: gratis verzending vanaf €500 & optionele montage!

Altijd een stap vooruit met onze nieuwsbrief: Ontvang 5% premiekorting!

Livarea B2B-programma

Beste interieurontwerpers, architecten en planners, bij Livarea.de begrijpen we het belang van kwaliteit en exclusiviteit in de wereld van design. Onze zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige meubels hebben al talrijke woon- en werkruimtes verfraaid. Nu willen we een speciale gelegenheid bieden om onze expertise en ons assortiment rechtstreeks met u te delen.

We zijn verheugd om ons exclusieve B2B-programma te introduceren, speciaal ontworpen voor professionals zoals jij. Met dit programma profiteert u van speciale voorwaarden, exclusieve aanbiedingen en een persoonlijke service.

alt placeholder

Sollicitatiegids:

  1. Registratie: Vul ons speciale B2B-formulier in om de sollicitatieprocedure te starten. Vermeld alle relevante informatie over je bedrijf en je werk.

  2. Bewijsvan je professionaliteit: Om de kwaliteit en integriteit van ons B2B-programma te waarborgen, vragen we je om twee van je eerdere opdrachten als referenties bij te voegen. Natuurlijk kun je vertrouwelijke informatie zwart maken; we willen gewoon een indruk krijgen van je werk.

  3. Verificatie: Nadat je het formulier hebt ingediend en de benodigde documenten hebt verstrekt, zullen we je gegevens zorgvuldig controleren. Dit proces helpt ons ervoor te zorgen dat we met de beste partners werken.

  4. Bevestiging: Na een succesvolle verificatie ontvangt u een bevestiging van ons en kunt u direct profiteren van de voordelen van ons B2B-programma.

  5. Begin met samenwerken: Zodra je deel uitmaakt van ons netwerk, staat ons team klaar om ervoor te zorgen dat je het meeste uit onze samenwerking haalt.

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Deel share icon