Exclusiviteit ontmoet duurzaamheid: designmeubels die inspireren!

Meer dan alleen levering: gratis verzending vanaf €500 & optionele montage!

Altijd een stap vooruit met onze nieuwsbrief: Ontvang 5% premiekorting!

Ontwerp kantoormeubilair

ICF-kantoormeubilair uit Italië

Zoals gebruikelijk levert Livarea alleen aan hoogwaardige fabrikanten uit Italië die unieke en individuele designmeubelen produceren met veel liefde voor detail.

ICF staat bekend om adembenemend mooie kantoormeubelen die qua afwerking, ontwerp en functionaliteit moeilijk te overtreffen zijn. Het enorme assortiment van ICF is voor internet niet te behappen, laten we eerlijk zijn.

Daarom heeft Livarea de beste en populairste modellen uit de ICF meubelcollectie geselecteerd en overzichtelijk voor u gepresenteerd. U kunt meer modellen vinden in de ICF catalogus. Als u een ICF bureaustoel of bureau niet in onze catalogus kunt vinden, neem dan contact met ons op.

Uw Livarea team

ICF bureaustoelen

Als het erom gaat een professionele indruk te maken op kantoor, komen alleen stoelen van ICF in aanmerking. Ergonomisch en functioneel, alle ICF bureaustoelen bieden precies de functies die u nodig hebt voor een gezonde en efficiënte werkomgeving op kantoor. Hoogwaardige materialen, zoals aluminium en het fijnste premium leer, maken ICF-stoelen bovendien tot moderne designobjecten die de status van uw bedrijf naar buiten toe weerspiegelen.

ICF bureaus

Het ICF meubelprogramma uit Italië omvat niet alleen stoelen, maar ook bureautafels, vergadertafels en conferentietafels. Als u een tafel van ICF kiest, wilt u niet alleen een functionele kantoortafel, maar ook een werkplek waar u zich prettig voelt.

Meer lezen
Deel share icon