Exclusiviteit ontmoet duurzaamheid: designmeubels die inspireren!

Meer dan alleen levering: gratis verzending vanaf €500 & optionele montage!

Altijd een stap vooruit met onze nieuwsbrief: Ontvang 5% premiekorting!

giulio marelli salontafels

Giulio Marelli meubilair

In het verlengde van onze minimalistische woonkamermeubelen uit Italië presenteren we Marelli, een koffietafelcollectie die niet beter zou kunnen passen. De producten van Giulio Marelli uit Italië zijn ingetogen in hun vormentaal en enorm in hun verscheidenheid aan materialen

Giulio Marelli fabriek

Giulio Marelli producten worden al meer dan 40 jaar in Meda Italië gemaakt. Het familiebedrijf heeft altijd voor de hoogste kwaliteit gestaan. Hierdoor is het assortiment overzichtelijk en wordt het slechts voorzichtig uitgebreid. Alle Marelli-meubelen worden met de hand gemaakt en met de grootste zorg verpakt. Dit zorgt ervoor dat elke klant niet alleen een uniek product ontvangt, maar ook meteen de waarde achter de productie voelt.

Marelli salontafels op maat

Elk meubelstuk wordt alleen op bestelling in Italië voor onze klanten gemaakt. Aangezien de meubels niet automatisch geproduceerd worden, kunnen de afmetingen van alle salontafels vrij aangepast worden. Breedte-inkortingen of hoogteveranderingen zijn individueel mogelijk en kunnen dus perfect aan elke bank worden aangepast.

Meer lezen
Deel share icon