Exclusiviteit ontmoet duurzaamheid: designmeubels die inspireren!

Meer dan alleen levering: gratis verzending vanaf €500 & optionele montage!

Altijd een stap vooruit met onze nieuwsbrief: Ontvang 5% premiekorting!

Design tuinkruk

Design tuinkruk

Bij Livarea vindt u altijd de juiste design tuinkruk voor uw fauteuil. Maar met onze selectie design tuinkrukken van hoge kwaliteit hoeft het niet altijd de ideale metgezel voor een tuinstoel te zijn, maar kan het ook prima op zichzelf staan op een balkon, terras of veranda. Voor ons moet het comfortabel en gezellig zijn als zitmeubel, anders moet het gewoon robuust en stabiel zijn als voetensteun. Een minimalistisch ontwerp moet heel goed samengaan met kwaliteit en duurzaamheid.


Tuinkruk met een minimalistisch ontwerp

Een exclusieve, moderne design tuinkruk hoeft niets speciaals te zijn: Vervul gewoon zijn doel. Of u hem nu in massief hout (naturel) verkiest om op te zitten of met een zacht zitkussen met vulling, bij Livarea past het minimalistische ontwerp van deze tuinkruk bij elke bestaande stijl.


Hoge kwaliteit en duurzaamheid

Om aan de eisen van buitengebruik te kunnen voldoen, richten we ons in ons assortiment design tuinkrukken op hoge kwaliteit en duurzaamheid. De basisvoorwaarde hiervoor is het gebruikte materiaal. Het moet weerbestendig zijn en bestand tegen hitte, slijtage en vocht. Teakhout en roestvrije metalen (roestvrij staal) voldoen perfect aan deze eisen. Maar dit geldt ook voor de stoffen en garens die gebruikt worden voor de bekleding van de zitting en als accessoires voor de gestoffeerde kruk. Deze zijn geoptimaliseerd en aangepast voor gebruik buitenshuis.

Meer lezen
Deel share icon