Exclusiviteit ontmoet duurzaamheid: designmeubels die inspireren!

Meer dan alleen levering: gratis verzending vanaf €500 & optionele montage!

Altijd een stap vooruit met onze nieuwsbrief: Ontvang 5% premiekorting!

clei kast bed

Clei meubelen

Als het om hoogwaardige kastbedden gaat, kunt u niet om Clei heen. De Italiaanse fabrikant produceert al meer dan 55 jaar multifunctionele meubelen van hoge kwaliteit. Een bijzonder kenmerk van alle Clei-meubelen is het beslag. Dit wordt niet ingekocht, maar intern geproduceerd en aangepast aan de behoeften van het meubel. Dit maakt het verschil met veel andere producten op de markt. Clei hecht er veel belang aan dat de producten hun beloften waarmaken. Het beslag wordt al jaren verder ontwikkeld en verbeterd. Dankzij jarenlange expertise zijn de producten tot in het kleinste detail geperfectioneerd en garanderen ze een lange levensduur.

Clei kastbedden voor elke kamer

Clei kastbedden zijn bijzonder flexibel en kunnen afhankelijk van het model in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, studeerkamer of logeerkamer worden gebruikt. Het enorme modulaire systeem laat niets te wensen over en kan de wandbedden in elk scenario integreren. U kunt de populairste Clei-modellen met bank, bureau en plank eenvoudig in onze online winkel kopen.

Clei meubelen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland

Alle Clei-meubelen worden gedemonteerd en goed verpakt geleverd. Livarea levert alle Clei producten met professionele montage. U kunt er dus zeker van zijn dat uw Clei meubelen professioneel gemonteerd worden en perfect zullen functioneren. Aangezien de Clei meubelprogramma's Living System & Young System zeer complex zijn, stelt uw persoonlijke Livarea adviseur het door u gewenste kastbed op maat voor u samen. Neem gewoon contact met ons op en wij zorgen voor alles.

Meer lezen
Deel share icon