Exclusiviteit ontmoet duurzaamheid: designmeubels die inspireren!

Meer dan alleen levering: gratis verzending vanaf €500 & optionele montage!

Altijd een stap vooruit met onze nieuwsbrief: Ontvang 5% premiekorting!

Al2 meubilair

al2 meubelontwerp uit Griekenland

al2 is een uitstekend antwoord op de vraag naar meubilair van hoge kwaliteit. Een team van optimisten heeft zich voorgenomen om een nieuw, innovatief meubelmerk te creëren dat de wens naar meubelen van hoge kwaliteit met een uniek ontwerp werkelijkheid laat worden. En hier is het dan: al2, het meubelmerk uit Griekenland. al2 slaat nieuwe wegen in en combineert mediterrane en moderne inrichtingsstijlen tot een ongeëvenaarde eenheid.

Hoogwaardige meubelen van al2 - voor een betere levenskwaliteit

Met zijn hoogwaardige designmeubelen richt het al2-team zich op internationale markten. Tegelijkertijd put het uit jarenlange ervaring in de productie van merkmeubilair. Ervaren ontwerpers en experimentele medewerkers werken samen om meubelen van hoge kwaliteit te creëren die mensen uitnodigen om te ontsnappen aan de eentonigheid van het dagelijkse leven - voor een veel hogere levenskwaliteit. Dit is de visie van al2 en deze wordt "creatief uitgedrukt" in elk meubelstuk.

Traditie ontmoet moderniteit

Centraal in het productieproces van al2 staat de internationaal succesvolle meubelontwerper Sotiris Lazou, die in 2010 de German Design Award won. Voor hem en het al2-team is het motto "Geen onderhandelingen, maar ook geen compromissen". Zijn design is een uitdrukking van grenzeloze vrijheid, pure menselijkheid en solidariteit. In zijn meubelontwerpen kijkt hij naar de toekomst. Hij combineert traditionele Griekse elementen met een moderne, ongecompliceerde inrichtingsstijl. Het resultaat zijn hoogwaardige designmeubelen met exclusieve normen.

Designmeubelen van al2 die leuk zijn!

Ontsnap aan de dagelijkse sleur, laat de saaiheid en monotonie achter u. Een prachtig idee dat wordt weerspiegeld in de designmeubelen van al2. De "Mos-i-ko" collectie is hier een prachtig voorbeeld van. Tafelbladen, dressoirs en planken zijn geplaatst op de stevige poten, die in verschillende hoeken zijn bevestigd. Een heerlijk vrolijke meubelserie, chaotisch tot op zekere hoogte, maar zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en functionaliteit. Heel eenvoudig al2: expressief in ontwerp, aangenaam geschikt voor dagelijks gebruik en van hoogwaardige exclusiviteit!

Meer lezen
Deel share icon