Exclusiviteit ontmoet duurzaamheid: designmeubels die inspireren!

Meer dan alleen levering: gratis verzending vanaf €500 & optionele montage!

Altijd een stap vooruit met onze nieuwsbrief: Ontvang 5% premiekorting!

fabrikant

Meubelfabrikanten uit Italië, Spanje en Kroatië

Op deze pagina vindt u al onze meubelfabrikanten. Welkom in de wereld van exquise designmeubelen, met het beste van Italië, Spanje en Kroatië. In onze online winkel werken we vooral samen met gerenommeerde meubelfabrikanten om u een breed scala aan eersteklas, innovatieve en stijlvolle inrichtingsoplossingen te kunnen bieden.

Onze exclusieve selectie van fabrikanten vertegenwoordigt de crème de la crème van het Europese meubeldesign. Uit Italië verwelkomen we merken als Livitalia, Novamobili, Marelli, Ozzio, miniforms, ICF, Pol74, MEME Design en Clei, die schitteren met hun decennialange ervaring en karakteristieke Italiaanse flair voor design en vakmanschap.

Uit het zonnige Spanje hebben we RS Barcelona en Punt in onze portfolio, die indruk maken met hun moderne esthetiek en innovatieve gebruik van materialen.

Last but not least komt Prostoria uit het pittoreske Kroatië, een merk dat zich kenmerkt door zijn eigentijdse design en precisiewerk.

Op deze pagina vindt u al onze meubelfabrikanten, met de hand uitgekozen vanwege hun kwaliteit, toewijding aan uitmuntend design en passie voor perfect vakmanschap. Laat u inspireren door de diversiteit en uniciteit van onze collecties en verander uw huis in een ware oase van welzijn met designmeubelen uit Italië, Spanje en Kroatië.

Meer lezen
Deel share icon