Exclusiviteit ontmoet duurzaamheid: designmeubels die inspireren!

Meer dan alleen levering: gratis verzending vanaf €500 & optionele montage!

Altijd een stap vooruit met onze nieuwsbrief: Ontvang 5% premiekorting!

Italiaans designmeubilair
Productinformatie

De Pol74 Atelier Chic is een moderne design slaapbank met ongeëvenaard slaapcomfort. Vooral het strakke design en de slaapfunctie, die aan de buitenkant niet zichtbaar is, kenmerken deze hoogwaardige bank.

Kleuren:

Kleur- en stofuitvoeringen op de foto's:

Afbeelding 1 Libra in bruin

Afbeelding 2 Libra in beige

De Atelier Chic wordt in Italië alleen op bestelling geproduceerd en is verkrijgbaar met 3 verschillende matrasbodems. De standaardversie van Atelier Chic is uitgerust met een eenpersoonsbed. Een eenvoudig en stabiel uittrekmechanisme met houten lattenbodem en hoogwaardige pocketveringmatrassen zorgt voor een comfortabele overnachting.

Functies:

Het matras wordt eenvoudig onder de bank vandaan getrokken en omhoog gebracht. Vervolgens wordt het hoofdeinde opgeklapt en is het bed klaar. Het eenpersoonsbed op wieltjes kan desgewenst ook overal in de kamer worden geplaatst. Afhankelijk van de eisen en behoeften is de slaapbank verkrijgbaar in 3 populaire versies.

Afmetingen:

Sofa breedte: 177 cm | 1x tweepersoonsbed | matrasbodem 140 x 200 cm
Sofa breedte: 197 cm | 1x tweepersoonsbed | matrasbodem 160 x 200 cm

Zitdiepte: 55 cm
Breedte armleuning: 4 cm
Zithoogte: 46 cm
2x sierkussens elk: 37 x 62 cm

Aangepaste maten zijn ook beschikbaar op aanvraag! De Atelier Chic biedt een uitzonderlijk hoog slaapcomfort en is met geen enkele conventionele slaapbank te vergelijken.

Materialen:

Het eersteklas slaapcomfort van de tweepersoonsbedversies wordt gerealiseerd met een moderne boxspringmatras met geïntegreerde lattenbodem en viscoschuim topper. De zachte matrashoes is afneembaar en kan gemakkelijk gewassen worden. Elke hoes wordt voor u op maat gemaakt door ervaren naaisters. Op Livarea kan je de Atelier Chic verkrijgen in de 5 populairste kleuren. De hoes is volledig af neembaar en kan gereinigd worden. Met meer dan 30.000 Martindale is de hoes bijzonder slijtvast.

De Libra hoes bestaat uit: 38% katoen, 31% acryl, 14% polyester, 9% linnen en 8% viscose.
Op aanvraag zijn nog eens 100 hoezen verkrijgbaar. Elke slaapbank wordt volledig voor je voorgemonteerd in Italië.

Montage:

Voor levering zal onze expediteur je bellen om een leverdatum af te spreken. Gratis levering op de plaats van installatie met een 2-mans service.

De slaapbank kan gedeeltelijk gedemonteerd worden zodat hij door smalle doorgangen gedragen kan worden.

Houd er ook rekening mee dat hier alleen het beschreven product te koop is, geen decoratieve artikelen of accessoires. Kleuren kunnen anders worden weergegeven afhankelijk van de monitorinstellingen.

0 van 0 beoordelingen

product star icon product star icon product star icon product star icon product star icon

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.